Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Enzymatic Cross-Linking of Casein Facilitates Gel Structure Weakening Induced by Overacidification
 
 
Titel: Enzymatic Cross-Linking of Casein Facilitates Gel Structure Weakening Induced by Overacidification
Auteur: Raak, Norbert
Rohm, Harald
Jaros, Doris
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 12 (2017) nr. 2 pagina's 261-268
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland