Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 14 gevonden artikelen
 
 
  The Effect of Manipulating Fat Globule Size on the Stability and Rheological Properties of Dairy Creams
 
 
Titel: The Effect of Manipulating Fat Globule Size on the Stability and Rheological Properties of Dairy Creams
Auteur: Hussain, Hana
Truong, Tuyen
Bansal, Nidhi
Bhandari, Bhesh
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 12 (2016) nr. 1 pagina's 1-10
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland