Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Heat Treatment and β-Carotene Incorporation Effect in the Interaction of β-Lactoglobulin and Carboxymethylcellulose System
 
 
Titel: Heat Treatment and β-Carotene Incorporation Effect in the Interaction of β-Lactoglobulin and Carboxymethylcellulose System
Auteur: Goltz, Caroline
Oliveira, Marco Aurélio Schüler
Misugi, Cíntia Tiemi
Bonassoli, Andrea Briones Gonçalves
Igarashi-Mafra, Luciana
Mafra, Marcos R.
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 11 (2016) nr. 4 pagina's 354-360
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland