Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Water Content on the Glass Transition Temperature of Calcium Maltobionate and its Application to the Characterization of Non-Arrhenius Viscosity Behavior
 
 
Titel: Effect of Water Content on the Glass Transition Temperature of Calcium Maltobionate and its Application to the Characterization of Non-Arrhenius Viscosity Behavior
Auteur: Fukami, Ken
Kawai, Kiyoshi
Takeuchi, Sayaka
Harada, Yoshito
Hagura, Yoshio
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 11 (2016) nr. 4 pagina's 410-416
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland