Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Gum Arabic, Gum Ghatti and Sugar Beet Pectin as Interfacial Layer on Lipid Digestibility in Oil-in-Water Emulsions
 
 
Titel: Effect of Gum Arabic, Gum Ghatti and Sugar Beet Pectin as Interfacial Layer on Lipid Digestibility in Oil-in-Water Emulsions
Auteur: Yao, Xiaolin
Zhang, Weiqi
Nie, Ke
Gao, Zhiming
Fang, Yapeng
Nishinari, Katsuyoshi
Phillips, Glyn O.
Jiang, Fatang
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 11 (2016) nr. 3 pagina's 292-301
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland