Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Changes in Body Wall of Sea Cucumber (Stichopus japonicus) during a two-Step Heating Process Assessed by Rheology, LF-NMR, and Texture Profile Analysis
 
 
Titel: Changes in Body Wall of Sea Cucumber (Stichopus japonicus) during a two-Step Heating Process Assessed by Rheology, LF-NMR, and Texture Profile Analysis
Auteur: Bi, Jingran
Li, Yong
Cheng, Shasha
Dong, Xiuping
Kamal, Tariq
Zhou, Dayong
Li, Dongmei
Jiang, Pengfei
Zhu, Bei-Wei
Tan, Mingqian
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 11 (2016) nr. 3 pagina's 257-265
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 11 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland