Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Solubility, Heat-Induced Gelation and Pepsin Susceptibility of Cruciferin Protein as Affected by Subunit Composition
 
 
Titel: Solubility, Heat-Induced Gelation and Pepsin Susceptibility of Cruciferin Protein as Affected by Subunit Composition
Auteur: Withana-Gamage, Thushan S.
Hegedus, Dwayne D.
Qiu, Xiao
Wanasundara, Janitha
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 10 (2014) nr. 2 pagina's 103-115
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland