Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Rotational Thromboelastometry for Characterising Acid-Induced Gelation of Cross-Linked Casein
 
 
Titel: Rotational Thromboelastometry for Characterising Acid-Induced Gelation of Cross-Linked Casein
Auteur: Raak, Norbert
Gehrisch, Siegmund
Rohm, Harald
Jaros, Doris
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 10 (2014) nr. 1 pagina's 25-29
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland