Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 5 gevonden artikelen
 
 
  Colored Food Emulsions—Implications of Pigment Addition on the Rheological Behavior and Microstructure
 
 
Titel: Colored Food Emulsions—Implications of Pigment Addition on the Rheological Behavior and Microstructure
Auteur: Batista, Ana Paula
Raymundo, Anabela
Sousa, Isabel
Empis, José
Franco, José Maria
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 1 (2006) nr. 4 pagina's 216-227
Jaar: 2006
Inhoud:
Uitgever: Kluwer Academic Publishers-Plenum Publishers, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 5 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland