Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 4 gevonden artikelen
 
 
  Surface Layer Properties of Dough Liquor Components: Are They Key Parameters in Gas Retention in Bread Dough?
 
 
Titel: Surface Layer Properties of Dough Liquor Components: Are They Key Parameters in Gas Retention in Bread Dough?
Auteur: Primo-Martín, Cristina
Hamer, Robert J.
Jongh, Harmen H. J. de
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 1 (2006) nr. 2 pagina's 83-93
Jaar: 2006
Inhoud:
Uitgever: Kluwer Academic Publishers-Plenum Publishers, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 4 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland