Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Reduction of acrylamide level through blanching with treatment by an extremely thermostable l-asparaginase during French fries processing
 
 
Titel: Reduction of acrylamide level through blanching with treatment by an extremely thermostable l-asparaginase during French fries processing
Auteur: Zuo, Shaohua
Zhang, Tao
Jiang, Bo
Mu, Wanmeng
Verschenen in: Extremophiles
Paginering: Jaargang 19 (2015) nr. 4 pagina's 841-851
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Springer Japan, Tokyo
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland