Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Dietary amino acids and risk of stroke subtypes: a prospective analysis of 356,000 participants in seven European countries
 
 
Titel: Dietary amino acids and risk of stroke subtypes: a prospective analysis of 356,000 participants in seven European countries
Auteur: Tong, Tammy Y. N.
Clarke, Robert
Schmidt, Julie A.
Huybrechts, Inge
Noor, Urwah
Forouhi, Nita G.
Imamura, Fumiaki
Travis, Ruth C.
Weiderpass, Elisabete
Aleksandrova, Krasimira
Dahm, Christina C.
van der Schouw, Yvonne T.
Overvad, Kim
Kyrø, Cecilie
Tjønneland, Anne
Kaaks, Rudolf
Katzke, Verena
Schiborn, Catarina
Schulze, Matthias B.
Mayen-Chacon, Ana-Lucia
Masala, Giovanna
Sieri, Sabina
de Magistris, Maria Santucci
Tumino, Rosario
Sacerdote, Carlotta
Boer, Jolanda M. A.
Verschuren, W. M. Monique
Brustad, Magritt
Nøst, Therese Haugdahl
Crous-Bou, Marta
Petrova, Dafina
Amiano, Pilar
Huerta, José María
Moreno-Iribas, Conchi
Engström, Gunnar
Melander, Olle
Johansson, Kristina
Lindvall, Kristina
Aglago, Elom K.
Heath, Alicia K.
Butterworth, Adam S.
Danesh, John
Key, Timothy J.
Verschenen in: European journal of nutrition
Paginering: Jaargang 63 () nr. 1 pagina's 209-220
Jaar: 2023-10-07
Inhoud:
Uitgever: Springer Berlin Heidelberg, Berlin/Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland