Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 42 gevonden artikelen
 
 
  Fortifying a meal with oyster mushroom powder beneficially affects postprandial glucagon-like peptide-1, non-esterified free fatty acids and hunger sensation in adults with impaired glucose tolerance: a double-blind randomized controlled crossover trial
 
 
Titel: Fortifying a meal with oyster mushroom powder beneficially affects postprandial glucagon-like peptide-1, non-esterified free fatty acids and hunger sensation in adults with impaired glucose tolerance: a double-blind randomized controlled crossover trial
Auteur: Dicks, Lisa
Jakobs, Linda
Sari, Miriam
Hambitzer, Reinhard
Ludwig, Norbert
Simon, Marie-Christine
Stehle, Peter
Stoffel-Wagner, Birgit
Helfrich, Hans-Peter
Ahlborn, Jenny
Rühl, Martin
Hartmann, Bolette
Holst, Jens J.
Ellinger, Sabine
Verschenen in: European journal of nutrition
Paginering: Jaargang 61 () nr. 2 pagina's 687-701
Jaar: 2021-09-10
Inhoud:
Uitgever: Springer Berlin Heidelberg, Berlin/Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 42 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland