Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 45 gevonden artikelen
 
 
  Anxiety is a potential effect modifier of the association between red and processed meat consumption and cancer risk: findings from the NutriNet-Santé cohort
 
 
Titel: Anxiety is a potential effect modifier of the association between red and processed meat consumption and cancer risk: findings from the NutriNet-Santé cohort
Auteur: Beslay, Marie
Srour, Bernard
Deschasaux, Mélanie
Fouché, Edwin
Naud, Nathalie
Bacquié, Valerie
Guéraud, Françoise
Andreeva, Valentina A.
Péneau, Sandrine
Chazelas, Eloi
Debras, Charlotte
Hercberg, Serge
Latino-Martel, Paule
Theodorou, Vassilia
Pierre, Fabrice
Touvier, Mathilde
Verschenen in: European journal of nutrition
Paginering: Jaargang 60 () nr. 4 pagina's 1887-1896
Jaar: 2020-09-05
Inhoud:
Uitgever: Springer Berlin Heidelberg, Berlin/Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 45 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland