Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 42 van 49 gevonden artikelen
 
 
  The anserine to carnosine ratio: an excellent discriminator between white and red meats consumed by free-living overweight participants of the PREVIEW study
 
 
Titel: The anserine to carnosine ratio: an excellent discriminator between white and red meats consumed by free-living overweight participants of the PREVIEW study
Auteur: Cuparencu, Cătălina
Rinnan, Åsmund
Silvestre, Marta P.
Poppitt, Sally D.
Raben, Anne
Dragsted, Lars O.
Verschenen in: European journal of nutrition
Paginering: Jaargang 60 () nr. 1 pagina's 179-192
Jaar: 2020-04-03
Inhoud:
Uitgever: Springer Berlin Heidelberg, Berlin/Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 42 van 49 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland