Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 49 gevonden artikelen
 
 
  Food matrix structure (from Biscuit to Custard) has an impact on folate bioavailability in healthy volunteers
 
 
Titel: Food matrix structure (from Biscuit to Custard) has an impact on folate bioavailability in healthy volunteers
Auteur: Buffière, Caroline
Hiolle, Manon
Peyron, Marie-Agnès
Richard, Ruddy
Meunier, Nathalie
Batisse, Cindy
Rémond, Didier
Dupont, Didier
Nau, Françoise
Pereira, Bruno
Savary-Auzeloux, Isabelle
Verschenen in: European journal of nutrition
Paginering: Jaargang 60 () nr. 1 pagina's 411-423
Jaar: 2020-05-03
Inhoud:
Uitgever: Springer Berlin Heidelberg, Berlin/Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 49 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland