Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Protein hydrolysate from canned sardine and brewing by-products improves TNF-α-induced inflammation in an intestinal–endothelial co-culture cell model
 
 
Titel: Protein hydrolysate from canned sardine and brewing by-products improves TNF-α-induced inflammation in an intestinal–endothelial co-culture cell model
Auteur: Vieira, Elsa F.
Camp, John Van
Ferreira, Isabel M. P. L. V. O.
Grootaert, Charlotte
Verschenen in: European journal of nutrition
Paginering: Jaargang 57 (2017) nr. 6 pagina's 2275-2286
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Springer Berlin Heidelberg, Berlin/Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland