Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 38 gevonden artikelen
 
 
  Meat intake, cooking methods and doneness and risk of colorectal tumours in the Spanish multicase-control study (MCC-Spain)
 
 
Titel: Meat intake, cooking methods and doneness and risk of colorectal tumours in the Spanish multicase-control study (MCC-Spain)
Auteur: de Batlle, Jordi
Gracia-Lavedan, Esther
Romaguera, Dora
Mendez, Michelle
Castaño-Vinyals, Gemma
Martín, Vicente
Aragonés, Núria
Gómez-Acebo, Inés
Olmedo-Requena, Rocío
Jimenez-Moleon, José Juan
Guevara, Marcela
Azpiri, Mikel
Llorens-Ivorra, Cristóbal
Fernandez-Tardon, Guillermo
Lorca, Jose Andrés
Huerta, José María
Moreno, Victor
Boldo, Elena
Pérez-Gómez, Beatriz
Castilla, Jesús
Fernández-Villa, Tania
Barrio, Juan Pablo
Andreu, Montserrat
Castells, Antoni
Dierssen, Trinidad
Altzibar, Jone M.
Kogevinas, Manolis
Pollán, Marina
Amiano, Pilar
Verschenen in: European journal of nutrition
Paginering: Jaargang 57 (2016) nr. 2 pagina's 643-653
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Springer Berlin Heidelberg, Berlin/Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 38 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland