Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 29 van 42 gevonden artikelen
 
 
  Iron bioavailability from fresh cheese fortified with iron-enriched yeast
 
 
Titel: Iron bioavailability from fresh cheese fortified with iron-enriched yeast
Auteur: Sabatier, Magalie
Egli, Ines
Hurrell, Richard
Hoppler, Mathias
Gysler, Christof
Georgeon, Sandrine
Mukherje, Rajat
Richon, Pierre-Alain
Vigo, Mario
Foman, Jasmin Tajeri
Zeder, Christophe
Schaffer-Lequart, Christelle
Verschenen in: European journal of nutrition
Paginering: Jaargang 56 (2016) nr. 4 pagina's 1551-1560
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Springer Berlin Heidelberg, Berlin/Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 29 van 42 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland