Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 16 gevonden artikelen
 
 
  In vitro and in vivo assessment of the glycemic index of bakery products: influence of the reformulation of ingredients
 
 
Titel: In vitro and in vivo assessment of the glycemic index of bakery products: influence of the reformulation of ingredients
Auteur: Ferrer-Mairal, A.
Peñalva-Lapuente, C.
Iglesia, I.
Urtasun, L.
Miguel-Etayo, P. De
Remón, S.
Cortés, E.
Moreno, L. A.
Verschenen in: European journal of nutrition
Paginering: Jaargang 51 (2011) nr. 8 pagina's 947-954
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, Berlin/Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland