Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Reduction of allergenic properties of shrimp (Penaeus Vannamei) allergens by high intensity ultrasound
 
 
Titel: Reduction of allergenic properties of shrimp (Penaeus Vannamei) allergens by high intensity ultrasound
Auteur: Zhenxing, Li
Caolimin, Linhong
Jamil, Khalid
Verschenen in: European food research and technology
Paginering: Jaargang 223 (2006) nr. 5 pagina's 639-644
Jaar: 2006
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, Berlin/Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland