Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 60 gevonden artikelen
 
 
  Food preservation techniques and nanotechnology for increased shelf life of fruits, vegetables, beverages and spices: a review
 
 
Titel: Food preservation techniques and nanotechnology for increased shelf life of fruits, vegetables, beverages and spices: a review
Auteur: Sridhar, Adithya
Ponnuchamy, Muthamilselvi
Kumar, Ponnusamy Senthil
Kapoor, Ashish
Verschenen in: Environmental chemistry letters
Paginering: Jaargang 19 () nr. 2 pagina's 1715-1735
Jaar: 2020-11-09
Inhoud:
Uitgever: Springer International Publishing, Cham
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 60 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland