Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Physical Properties of Root Crops Treated with Novel Softening Technology Capable of Retaining the Shape, Color, and Nutritional Value of Foods
 
 
Titel: Physical Properties of Root Crops Treated with Novel Softening Technology Capable of Retaining the Shape, Color, and Nutritional Value of Foods
Auteur: Umene, Shingo
Hayashi, Masahiro
Kato, Kumiko
Masunaga, Hiroaki
Verschenen in: Dysphagia
Paginering: Jaargang 30 (2014) nr. 2 pagina's 105-113
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland