Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 12 gevonden artikelen
 
 
  The Influence of Food Texture and Liquid Consistency Modification on Swallowing Physiology and Function: A Systematic Review
 
 
Titel: The Influence of Food Texture and Liquid Consistency Modification on Swallowing Physiology and Function: A Systematic Review
Auteur: Steele, Catriona M.
Alsanei, Woroud Abdulrahman
Ayanikalath, Sona
Barbon, Carly E. A.
Chen, Jianshe
Cichero, Julie A. Y.
Coutts, Kim
Dantas, Roberto O.
Duivestein, Janice
Giosa, Lidia
Hanson, Ben
Lam, Peter
Lecko, Caroline
Leigh, Chelsea
Nagy, Ahmed
Namasivayam, Ashwini M.
Nascimento, Weslania V.
Odendaal, Inge
Smith, Christina H.
Wang, Helen
Verschenen in: Dysphagia
Paginering: Jaargang 30 (2014) nr. 1 pagina's 2-26
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland