Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 22 gevonden artikelen
 
 
  Steady and Dynamic Shear Rheological Properties of Gum-Based Food Thickeners Used for Diet Modification of Patients with Dysphagia: Effect of Concentration
 
 
Titel: Steady and Dynamic Shear Rheological Properties of Gum-Based Food Thickeners Used for Diet Modification of Patients with Dysphagia: Effect of Concentration
Auteur: Seo, Chan-Won
Yoo, Byoungseung
Verschenen in: Dysphagia
Paginering: Jaargang 28 (2012) nr. 2 pagina's 205-211
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland