Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Gelation of whey protein concentrate in the presence of partially hydrolyzed waxy maize starch and urea at pH 7.5
 
 
Titel: Gelation of whey protein concentrate in the presence of partially hydrolyzed waxy maize starch and urea at pH 7.5
Auteur: Lopes, G. K.
Alviano, D. S.
Torres, D.
Gonçalves, M. P.
Andrade, C. T.
Verschenen in: Colloid and polymer science
Paginering: Jaargang 285 (2006) nr. 2 pagina's 203-210
Jaar: 2006
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, Berlin/Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland