Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Oxygen radical scavenging capacity of phenolic and non-phenolic compounds in red and white wines
 
 
Titel: Oxygen radical scavenging capacity of phenolic and non-phenolic compounds in red and white wines
Auteur: Scalzo, Roberto Lo
Morassut, Massimo
Rapisarda, Paolo
Verschenen in: Central European journal of biology
Paginering: Jaargang 7 (2011) nr. 1 pagina's 146-158
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: SP Versita, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland