Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Production of fermented spicy rabbit meat using Lactobacillus paracasei
 
 
Titel: Production of fermented spicy rabbit meat using Lactobacillus paracasei
Auteur: Zhao, Xingxiu
Li, Shilu
Liu, Yuanhao
He, Yiguo
Hu, Rong
Yang, Jiao
Wang, Qi
Verschenen in: Bioprocess and biosystems engineering
Paginering: Jaargang 45 () nr. 1 pagina's 87-95
Jaar: 2021-10-15
Inhoud:
Uitgever: Springer Berlin Heidelberg, Berlin/Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland