Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 26 gevonden artikelen
 
 
  The effect of sourdough and calcium propionate on the microbial shelf-life of salt reduced bread
 
 
Titel: The effect of sourdough and calcium propionate on the microbial shelf-life of salt reduced bread
Auteur: Belz, Markus C. E.
Mairinger, Regina
Zannini, Emanuele
Ryan, Liam A. M.
Cashman, Kevin D.
Arendt, Elke K.
Verschenen in: Applied microbiology and biotechnology
Paginering: Jaargang 96 (2012) nr. 2 pagina's 493-501
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, Berlin/Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland