Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 29 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Thiamine: a key nutrient for yeasts during wine alcoholic fermentation
 
 
Titel: Thiamine: a key nutrient for yeasts during wine alcoholic fermentation
Auteur: Labuschagne, PWJ
Divol, B
Verschenen in: Applied microbiology and biotechnology
Paginering: Jaargang 105 () nr. 3 pagina's 953-973
Jaar: 2021-01-06
Inhoud:
Uitgever: Springer Berlin Heidelberg, Berlin/Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 29 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland