Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 37 gevonden artikelen
 
 
  In vitro and in vivo investigations of probiotic properties of lactic acid bacteria isolated from Chinese traditional sourdough
 
 
Titel: In vitro and in vivo investigations of probiotic properties of lactic acid bacteria isolated from Chinese traditional sourdough
Auteur: Li, Yang
Liu, Tongjie
Zhao, Minjie
Zhong, Hao
Luo, Wenxin
Feng, Fengqin
Verschenen in: Applied microbiology and biotechnology
Paginering: Jaargang 103 (2019) nr. 4 pagina's 1893-1903
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Springer Berlin Heidelberg, Berlin/Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 37 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland