Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Combined effects of fermentation temperature and pH on kinetic changes of chemical constituents of durian wine fermented with Saccharomyces cerevisiae
 
 
Titel: Combined effects of fermentation temperature and pH on kinetic changes of chemical constituents of durian wine fermented with Saccharomyces cerevisiae
Auteur: Lu, Yuyun
Voon, Marilyn Kai Wen
Huang, Dejian
Lee, Pin-Rou
Liu, Shao-Quan
Verschenen in: Applied microbiology and biotechnology
Paginering: Jaargang 101 (2016) nr. 7 pagina's 3005-3014
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Springer Berlin Heidelberg, Berlin/Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland