Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 36 gevonden artikelen
 
 
  Enhanced leavening properties of baker’s yeast by reducing sucrase activity in sweet dough
 
 
Titel: Enhanced leavening properties of baker’s yeast by reducing sucrase activity in sweet dough
Auteur: Zhang, Cui-Ying
Lin, Xue
Feng, Bing
Liu, Xiao-Er
Bai, Xiao-Wen
Xu, Jia
Pi, Li
Xiao, Dong-Guang
Verschenen in: Applied microbiology and biotechnology
Paginering: Jaargang 100 (2016) nr. 14 pagina's 6375-6383
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Springer Berlin Heidelberg, Berlin/Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 36 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland