Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Secondary structure of food proteins by Fourier transform spectroscopy in the mid-infrared region
 
 
Titel: Secondary structure of food proteins by Fourier transform spectroscopy in the mid-infrared region
Auteur: Carbonaro, M.
Nucara, A.
Verschenen in: Amino acids
Paginering: Jaargang 38 (2009) nr. 3 pagina's 679-690
Jaar: 2009
Inhoud:
Uitgever: Springer Vienna, Vienna
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland