Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Branched chain amino acids as source of specific branched chain volatile fatty acids during the fermentation process of fish sauce
 
 
Titel: Branched chain amino acids as source of specific branched chain volatile fatty acids during the fermentation process of fish sauce
Auteur: Sanceda, N. G.
Suzuki, E.
Kurata, T.
Verschenen in: Amino acids
Paginering: Jaargang 24 (2002) nr. 1-2 pagina's 81-87
Jaar: 2002
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, Wien
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland