Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Caramelization of maltose solution in presence of alanine
 
 
Titel: Caramelization of maltose solution in presence of alanine
Auteur: Fadel, H. H. M.
Farouk, A.
Verschenen in: Amino acids
Paginering: Jaargang 22 (2002) nr. 2 pagina's 199-213
Jaar: 2002
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, Wien
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland