Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 17 gevonden artikelen
 
 
  A review of the production of slow-release flavor by formation inclusion complex with cyclodextrins and their derivatives
 
 
Titel: A review of the production of slow-release flavor by formation inclusion complex with cyclodextrins and their derivatives
Auteur: Zhu, Guangyong
Zhu, Guangxu
Xiao, Zuobing
Verschenen in: Journal of inclusion phenomena and macrocyclic chemistry
Paginering: Jaargang 95 (2019) nr. 1-2 pagina's 17-33
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Springer Netherlands, Dordrecht
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 17 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland