|
Fermentation of sugar kelp (Saccharina latissima)—effects on sensory properties, and content of minerals and metals |
|
|
|
Titel: |
Fermentation of sugar kelp (Saccharina latissima)—effects on sensory properties, and content of minerals and metals |
Auteur: |
Bruhn, Annette Brynning, Gunhild Johansen, Aase Lindegaard, Mads Sarauw Sveigaard, Helle Hagen Aarup, Betina Fonager, Lene Andersen, Lene Lykke Rasmussen, Michael Bo Larsen, Martin Mørk Elsser-Gravesen, Dieter Børsting, Margrethe Elise |
Verschenen in: |
Journal of applied phycology |
Paginering: |
Jaargang 31 (2019) nr. 5 pagina's 3175-3187 |
Jaar: |
2019 |
Inhoud: |
|
Uitgever: |
Springer Netherlands, Dordrecht |
Bronbestand: |
Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften |
|
|
|
|