Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 61 van 65 gevonden artikelen
 
 
  The effect of seaweed composite flour on the textural properties of dough and bread
 
 
Titel: The effect of seaweed composite flour on the textural properties of dough and bread
Auteur: Mamat, Hasmadi
Matanjun, Patricia
Ibrahim, Salwa
Md. Amin, Siti Faridah
Abdul Hamid, Mansoor
Rameli, Ainnur Syafiqa
Verschenen in: Journal of applied phycology
Paginering: Jaargang 26 (2013) nr. 2 pagina's 1057-1062
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Springer Netherlands, Dordrecht
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 61 van 65 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland