Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Value-added fermentation of Ecklonia cava processing by-product and its antioxidant effect
 
 
Titel: Value-added fermentation of Ecklonia cava processing by-product and its antioxidant effect
Auteur: Wijesinghe, W. A. J. P.
Won-Woo, Lee
Young-Mog, Kim
Young-Tae, Kim
Se-Kwon, Kim
Byong-Tae, Jeon
Jin-Soo, Kim
Min-Soo, Heu
Won-Kyo, Jung
Ahn, Ginnae
Lee, Ki-Wan
Jeon, You-Jin
Verschenen in: Journal of applied phycology
Paginering: Jaargang 24 (2011) nr. 2 pagina's 201-209
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Springer Netherlands, Dordrecht
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland