Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Thermal Inactivation of Salmonella Serotypes in Red Meat as Affected by Fat Content
 
 
Titel: Thermal Inactivation of Salmonella Serotypes in Red Meat as Affected by Fat Content
Auteur: Juneja, Vijay K.
Eblen, Brian S.
Marks, Harry M.
Verschenen in: Quantitative microbiology
Paginering: Jaargang 2 (2000) nr. 3 pagina's 189-225
Jaar: 2000
Inhoud:
Uitgever: Kluwer Academic Publishers, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland