Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 37 gevonden artikelen
 
 
  Enhancement of the organic acid content and antioxidant capacity of yellow whey through fermentation with Lacticaseibacillus casei YQ336
 
 
Titel: Enhancement of the organic acid content and antioxidant capacity of yellow whey through fermentation with Lacticaseibacillus casei YQ336
Auteur: Qian, Zhenning
Li, Yiming
Hao, Zina
Zheng, Zhenjie
Yang, Huixin
Li, Shihan
Xu, Suixin
Xu, Yunhe
Zhang, Lili
Verschenen in: World Journal of microbiology and biotechnology
Paginering: Jaargang 40 () nr. 2 pagina's xx
Jaar: 2023-12-26
Inhoud:
Uitgever: Springer Netherlands, Dordrecht
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 37 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland