Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 32 gevonden artikelen
 
 
  Liquid submerged fermentation by selected microbial strains for onion skins valorization and its effects on polyphenols
 
 
Titel: Liquid submerged fermentation by selected microbial strains for onion skins valorization and its effects on polyphenols
Auteur: Ramires, Francesca Anna
Bavaro, Anna Rita
D’Antuono, Isabella
Linsalata, Vito
D’Amico, Leone
Baruzzi, Federico
Pinto, Loris
Tarantini, Annamaria
Garbetta, Antonella
Cardinali, Angela
Bleve, Gianluca
Verschenen in: World Journal of microbiology and biotechnology
Paginering: Jaargang 39 () nr. 10 pagina's xx
Jaar: 2023-07-26
Inhoud:
Uitgever: Springer Netherlands, Dordrecht
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland