Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Volatile compounds of traditional sorghum beer (tchapalo) produced in Côte d’Ivoire: comparison between wild yeasts and pure culture of Saccharomyces cerevisiae
 
 
Titel: Volatile compounds of traditional sorghum beer (tchapalo) produced in Côte d’Ivoire: comparison between wild yeasts and pure culture of Saccharomyces cerevisiae
Auteur: Coulibaly, Wahauwouélé Hermann
Bouatenin, Koffi Maïzan Jean-Paul
Boli, Zamble Bi Irié Abel
Camara, Fatoumata
Sanogo, Yahya Maïmouna
Akissi, Dogbo Marius
Kouame, Hanzi Karen
Rigou, Peggy
Djameh, Clement
Djè, Koffi Marcellin
Verschenen in: World Journal of microbiology and biotechnology
Paginering: Jaargang 37 () nr. 5 pagina's xx
Jaar: 2021-03-29
Inhoud:
Uitgever: Springer Netherlands, Dordrecht
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland