Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Identification of the predominant microbiota during production of lait caillé, a spontaneously fermented milk product made in Burkina Faso
 
 
Titel: Identification of the predominant microbiota during production of lait caillé, a spontaneously fermented milk product made in Burkina Faso
Auteur: Bayili, Geoffroy Romaric
Johansen, Pernille
Nielsen, Dennis S.
Sawadogo-Lingani, Hagretou
Ouedraogo, Georges Anicet
Diawara, Bréhima
Jespersen, Lene
Verschenen in: World Journal of microbiology and biotechnology
Paginering: Jaargang 35 (2019) nr. 7 pagina's 1-13
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Springer Netherlands, Dordrecht
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland