Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 22 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of some bacteriocins produced by lactic acid bacteria isolated from fermented foods
 
 
Titel: Characterization of some bacteriocins produced by lactic acid bacteria isolated from fermented foods
Auteur: Grosu-Tudor, Silvia-Simona
Stancu, Mihaela-Marilena
Pelinescu, Diana
Zamfir, Medana
Verschenen in: World Journal of microbiology and biotechnology
Paginering: Jaargang 30 (2014) nr. 9 pagina's 2459-2469
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Springer Netherlands, Dordrecht
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland