Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Yeast assessment during alcoholic fermentation inoculated with a natural “pied de cuve” or a commercial yeast strain
 
 
Titel: Yeast assessment during alcoholic fermentation inoculated with a natural “pied de cuve” or a commercial yeast strain
Auteur: Clavijo, Almudena
Calderón, Isabel L.
Paneque, Patricia
Verschenen in: World Journal of microbiology and biotechnology
Paginering: Jaargang 27 (2010) nr. 7 pagina's 1569-1577
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Springer Netherlands, Dordrecht
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland