Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 23 gevonden artikelen
 
 
  Microbial communities and chemical changes during fermentation of sugary Brazilian kefir
 
 
Titel: Microbial communities and chemical changes during fermentation of sugary Brazilian kefir
Auteur: Magalhães, Karina Teixeira
M. Pereira, G. V. de
Dias, Disney Ribeiro
Schwan, Rosane Freitas
Verschenen in: World Journal of microbiology and biotechnology
Paginering: Jaargang 26 (2010) nr. 7 pagina's 1241-1250
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Springer Netherlands, Dordrecht
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 23 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland