Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 34 van 53 gevonden artikelen
 
 
  Microbiological, physical–chemical and sensory evaluation of a traditional Brazilian cheese during the ripening process
 
 
Titel: Microbiological, physical–chemical and sensory evaluation of a traditional Brazilian cheese during the ripening process
Auteur: Lima, Carla D. Las Casas
Cerqueira, Mônica M. O. P.
Ferreira, Elaine G.
Faria, César L. L.
Nelson, David Lee
Carmo, Luiz S.
Rosa, Carlos A.
Verschenen in: World Journal of microbiology and biotechnology
Paginering: Jaargang 24 (2008) nr. 11 pagina's 2389-2395
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Springer Netherlands, Dordrecht
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 34 van 53 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland