Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Phenotypic diversity and technological properties of Bacillus subtilis species isolated from okpehe, a traditional fermented condiment
 
 
Titel: Phenotypic diversity and technological properties of Bacillus subtilis species isolated from okpehe, a traditional fermented condiment
Auteur: Oguntoyinbo, F. A.
Sanni, A. I.
Franz, C. M. A. P.
Holzapfel, W. H.
Verschenen in: World Journal of microbiology and biotechnology
Paginering: Jaargang 23 (2006) nr. 3 pagina's 401-410
Jaar: 2006
Inhoud:
Uitgever: Kluwer Academic Publishers, Dordrecht
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland